kamperen

Campingwinkels


De meeste campings hebben verschillende winkels waar je spullen kunt kopen. Wat voor winkels kun je zoal vinden op een camping? Dit verschilt uiteraard wel per camping, maar op veel campings vind je sowieso wel een kampeerwinkel, een supermarkt, een bakker en een souvenirwinkel.  
rn

Kampeerwinkel

rnIn een kampeerwinkel vind je allerlei spullen die het kamperen gemakkelijker kunnen maken. Denk aan zaklampen, haringen, gasstellen, pannen, borden, EHBO-setjes en talloze andere spullen die handig op een camping kunnen zijn.  
rn

Supermarkt

rnEen supermarkt op een camping is meestal niet zo ontzettend groot, maar heeft wel de spullen die je nodig kunt hebben tijdens een trip op de camping. Je hebt bijvoorbeeld groente, maar ook veel eten in blik en eten dat je prima kunt klaarmaken in slechts één pan, zoals macaroni, rijst of wokgerechten. Ook is er broodbeleg en kun je er spullen vinden om je tent, camper of caravan schoon te maken. In sommige supermarkten kun je ook tijdschriften en speelgoed kopen.  
rn

Bakker

rnElke ochtend vers brood kan prima wanneer de camping waar je verblijft een bakker heeft. Vaak heb je keuze uit verschillende broodjes en in sommige gevallen kun je zelfs bestellingen plaatsen voor de dag erna.  
rn

Souvenirwinkel

rnSommige campings hebben een souvenirwinkel, waar je behalve souvenirs ook vaak andere leuke hebbedingetjes kunt kopen. Zeker als je in het buitenland kampeert kan een souvenirwinkel een leuke toegevoegde waarde zijn. Koop bijvoorbeeld ansichtkaarten om te versturen. 
Volgende tip : Koken op de camping »
Copyright 2006 - 2016 - NewEgo B.V.

6 stemmen / gem. score 3
Mijn tip toevoegen Relelateerde links Meer onderwerpen » « vorigeverder »